بریدگی و زخم در بدن با توجه به نوعی که دارد، ممکن است مشکلات بسیاری را برای شما به وجود آورد. از این رو درمان آنها با روش های متفاوتی انجام می شود که یکی از بهترین آنها روش خانگی درمان زخم های مزمن است.

برش های کوچک در صورتی که درمان نشوند، عامل اصلی ایجاد عفونت در بدن به شمار می روند و سلامتی شما را تحت تاثیر قرار خواهند داد. درمان های خانگی از زمان های بسیار قدیم تاکنون مخاطبان بسیاری داشته اند و هم اکنون نیز در بسیاری از نواحی جهان به عنوان بهترین درمان زخم های مزمن به شمار می روند.

از این رو در این مقاله قصد داریم تا در مورد این نوع از درمان طبیعی و روش انجام آن مطالب مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم. اگر به مطالعه این مقاله علاقه مند هستید تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید.

روش خانگی درمان زخم های مزمن چیست؟

روش خانگی درمان زخم های مزمن با انواع مواد طبیعی

بهبودی برش و زخم های روی بدن از طریق راه های طبیعی به حفظ سیستم ایمنی بدن کمک بسیاری خواهد کرد. امروزه به دلیل مصرف آنتی بیوتیک ها جهت جلوگیری از ایجاد عفونت، ممکن است آسیب های جدی به بدن وارد شود. از این رو درمان زخم های مزمن با روش های خانگی توصیه می شود. البته در زمان انجام این روش ها باید نهایت دقت و احتیاط را به کار ببرید تا آسیبی به خود وارد نسازید. در ادامه چندین روش درمان خانگی را عنوان می کنیم.

زردچوبه، ضد عفونی کننده ای قوی

یکی از بهترین مواد طبیعی در روش خانگی درمان زخم های مزمن که جهت درمان عفونت های حاصل از زخم ها پیشنهاد می شود، زردچوبه است. این ماده به دلیل خواص آنتی بیوتیکی خود به کاهش التهابات ناشی از جراحات و ترمیم پوست کمک بسیاری می کند. همچنین این ماده خون را تصفیه کرده و به عنوان یک ضدعفونی کننده قوی شناخته می شود.

زردچوبه پودر شده جهت درمان بریدگی ها و زخم های بدن به بهترین شکل ممکن موثر است. از این رو این ماده را در زمان ایجاد بریدگی روی زخم بریزید تا سبب قطع خونریزی شود.

روش خانگی درمان زخم های مزمن چیست؟

عسل دارویی طبیعی

از جمله مواد دیگری که در روش خانگی درمان زخم های مزمن به کار می رود، عسل طبیعی است. این ماده علاوه بر مصارف خوراکی، به عنوان ضدعفونی کننده ای قوی در درمان زخم ها استفاده می شود. عسل به دلیل دارا بودن خواص ضد قارچی، ضد باکتری، ضد میکروبی و ضد التهابی خود به راحتی درمان زخم های مزمن را انجام می دهد. با مالش عسل روی محل بریدگی، به سرعت آب موجود در زخم جذب شده و این امر سبب بسته شدن محل بریدگی ها خواهد شد.

روش خانگی درمان زخم های مزمن چیست؟

درمان درد با روغن نعناع

از آنجایی که بریدگی ها و زخم های مزمن با درد همراه هستند از این رو قرار دادن روغن نعناع در اطراف محل آسیب دیده به سرعت سبب تسکین درد می شود. از استفاده این ماده روی زخم و بریدگی اجتناب کنید. زیرا این امر ممکن است روند بهبودی زخم ها را با مشکل مواجه سازد.

روش خانگی درمان زخم های مزمن چیست؟

روغن درخت چای در درمان خانگی زخم ها

در روش خانگی درمان زخم های مزمن استفاده از روغن درخت چای توصیه می شود. این روغن حاوی آنتی اکسیدان های بسیار قوی و ضد التهابی است و به سرعت آلودگی ها و عفونت های زخم را از بین می برد. به دلیل وجود خاصیت ضد باکتری روغن چای، چند قطره از آن روی زخم به التیام و تسکین درد ناشی از جراحت کمک بسیاری خواهد کرد.

روش خانگی درمان زخم های مزمن چیست؟

سیر ماده ای شفابخش

سیر از جمله موادی است که سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. خوردن روزانه چند حبه سیر به مقابله با عفونت های باکتریایی موجود در هوا یا غذا کمک بسیاری می کند. همچنین تهیه خمیری از سیر و قرار دادن آن در محل زخم های باز، به درمان آنها و از بین بردن عفونت ها منجر خواهد شد. خواص ضد میکروبی و التهابی سیر در کاهش خونریزی، درد و بهبودی زخم ها بسیار موثر است. از این رو این درمان خانگی را فراموش نکنید.

روش خانگی درمان زخم های مزمن چیست؟

روش خانگی درمان زخم های مزمن با آلوئه ورا

یکی دیگر از موادی که به شدت در درمان های خانگی زخم های مزمن پیشنهاد می شود، گیاه آلوئه ورا است. این ماده به دلیل وجود آنتی اکسیدان ها، خواص ضد میکروبی، ضد التهابی و ضد باکتریایی یکی از محبوب ترین درمان های خانگی زخم ها به شمار می رود.

ژل آلوئه ورا را به مدت چند روز روی زخم های باز قرار دهید تا معجزه آن را در این مدت کوتاه مشاهده کنید. این ژل به دلیل وجود مواد شیمیایی گیاهی در تسکین درد و کبودی های ناشی از زخم ها نیز تاثیر گذار است. بعد از خشک شدن ژل روی زخم ها، باید ناحیه مورد نظر را با آب ولرم شستشو دهید.

روش خانگی درمان زخم های مزمن چیست؟

روغن اسطوخودوس ترمیم کننده سریع پوست

در روش خانگی درمان زخم های مزمن روغن های متفاوتی به کار می رود که یکی از بهترین و موثرترین آنها روغن اسطوخودوس نام دارد. استفاده از یک الی دو قطره از این روغن روی محل بریدگی به التیام آن کمک بسیاری خواهد کرد.

همچنین به دلیل ویژگی ها و خواص آرامبخشی که در این روغن نهفته است، تسکین درد و کاهش استرس ناشی از آسیب ایجاد شده نیز مشاهده خواهد شد. خواص ضد التهابی این روغن تورم ناشی از زخم را کاهش داده و خواص ضد میکروبی آن نیز از ایجاد آلودگی ها و عفونت ها روی زخم های باز جلوگیری می کند.

روش خانگی درمان زخم های مزمن چیست؟

دارچین در بهبودی زخم های مزمن

یکی دیگر از موادی که در ترمیم زخم ها و التهابات حاصل از بریدگی به کار می رود، دارچین پودر شده است. این ماده نیز عفونت های ناشی از زخم ها را از بین می برد و به دلیل ترکیباتی که در خود دارد تسکین دهنده درد نیز عنوان می شود. دارچین به خنک کردن پوستی که در اثر سوختگی دچار التهاب شده است نیز کمک بسیاری خواهد کرد.

روش خانگی درمان زخم های مزمن چیست؟

روغن نارگیل ترکیبی باور نکردنی در درمان زخم های باز

روغن های گیاهی مانند روغن نارگیل به دلیل خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی خود گزینه ای مناسب جهت تسکین بریدگی ها در روش خانگی درمان زخم های مزمن به شمار می روند. مالش روغن نارگیل روی زخم ها به بهبودی کامل آنها منجر خواهد شد. این روغن زخم های حاصل از سوختگی را نیز به خوبی درمان خواهد کرد. ترمیم پوست نیز به دلیل خواص آب رسانی این روغن به راحتی صورت می گیرد.

از این رو استفاده از چند قطره روغن نارگیل روی زخم و پوشاندن آن با گاز استریل نتیجه ای شگفت انگیز را در پی خواهد داشت. جهت بهبودی کامل زخم ها این درمان را دو الی سه مرتبه در روز انجام دهید.

روش خانگی درمان زخم های مزمن چیست؟

پیاز مقرون به صرفه ترین ماده در درمان خانگی زخم ها

بدون شک در هر خانه ای پیاز از جمله مواد غذایی است که مصرف بالایی دارد. این ماده به دلیل دارا بودن آلیسین در خود به عنوان ماده ای ضد عفونی کننده عنوان می شود. از این رو به دلیل خواص ضد التهابی خود آلودگی های زخم را از بین می برد.

با مالیدن خمیر پیاز روی زخم، باکتری هایی که منجر به ایجاد عفونت می شوند از بین خواهند رفت. ترکیب پیاز با سیر در سرعت بخشیدن به روند بهبودی نیز تاثیر گذار تر خواهد بود.

روش خانگی درمان زخم های مزمن چیست؟

در نتیجه…

در این مقاله سعی کردیم در مورد روش خانگی درمان زخم های مزمن اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم و شما را با بهترین مواد طبیعی در کاهش التهابات و آلودگی های زخم های باز آشنا کنیم. مصرف موادی مانند: زردچوبه، دارچین، عسل، پیاز، سیر، روغن های گیاهی و غیره در این راستا کمک بسیاری به شما خواهند کرد. امروزه به دلیل استفاده از انواع آنتی بیوتیک ها، این روش ها تا حدود زیادی نادیده گرفته می شوند. در صورتی که مزایای درمان های خانگی بسیار بیشتر از آنتی بیتویک ها است. از این رو جهت افزایش سیستم ایمنی بدن خود این درمان ها را جدی بگیرید.

Source: www.parenting.firstcry.com, www.food.ndtv.com


شما عزیزان می توانید جهت دریافت مشاوره زخم و رزرو نوبت از شنبه تا پنجشنبه، ۹ صبح الی ۷ شب با شماره تلفن ۰۹۱۲۸۳۹۴۹۲۲ تماس حاصل فرمایید.

کلینیک زخم پلاس: تهران، جنت آباد، خیابان شهید کبیری طامه (شاهین شمالی)، تقاطع خیابان بهار و امام حسین (ع)، بیمارستان فوق تخصصی عرفان نیایش، طبقه MZ، کلینیک تخصصی زخم و استومی


کلینیک زخم پلاسمشاهده نوشته ها

Avatar for کلینیک زخم پلاس

کلینیک زخم پلاس، با بهره‌گیری از مجرب‌ترین درمانگران زخم کشور و اولین مولف درسنامه روش‌های نوین درمان زخم، در صورت نیاز، همواره مشتاق کمک به شما عزیزان گرامی است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *