راه های کاهش ابتلا به زخم بستر برای افراد با مشکلات حرکتی
میلیون ها نفر با ناتوانی هایی زندگی می کنند که آنها را مجبور ساخته تا به صندلی چرخدار و سایر دستگاه ها
وابسته باشند. بعضی از این افراد مجبور به ادامه حیات روی تخت می باشند. عوارض جانبی متعددی برای این بی حرکتی وجود دارد از جمله درد، آسیب به استخوان یا از دست دادن استخوان و اسپاستیسیک عضلانی.
اما یکی از رایج ترین عوارض بی تحرکی زخم های بستر هستند که می توانند بر اثر در تخت بودن یا روی ویلچر بودن و یا دیگر سطوح به طور ممتد رخ دهد.
خوشبختانه، راه هایی برای مقابله با این زخم های وجود دارد و اغلب موثرترین استراتژی تغییر موقعیت مناسب است.
به اطراف حرکت کنید
همانطور که در بالا ذکر شد، این زخم ها پس از آنکه فرد در رختخواب یا صندلی چرخدار خود چند ساعت قرار گیرد، باعث تحریک پوست می شود که در نهایت منجر به آسیب دردناک و تهدید بالقوه می گردد. به همین ترتیب، بهترین راه برای جلوگیری از تشکیل زخم ها این است که به طور مرتب حرکت کنید. اکثر کارشناسان به شما خواهند گفت که هر دو ساعت یکبار موقعیت خود را تغییر دهید. حتی حرکتی ساده مثل رفتن از کمر به پهلو می تواند یک دنیای متفاوت را ایجاد کند. هدف این است که اجازه دهیم پوست تحریک شده، حتی اگر فقط برای مدت کوتاهی بیشتر نفس بکشد.
بالشت ها را بیاورید
برای برخی از افراد، این حرکات منظم همیشه آسان نیست، به ویژه از آنجا که آنها باید به مراقب یا عضو خانواده تکیه کنند. اگر این مورد باشد، مؤسسات ملی بهداشت پیشنهاد می کند که برای جلوگیری از زخم از بالشت ها استفاده کنید. به این ترتیب، مانعی نرم بین شما و سطح زیر شما قرار می دهد، مانعی که می تواند نفس بکشد و به راحتی حرکت کند. برای رسیدن به نتایج مطلوب، حتما یک بالش زیر آرنج، پاشنه پا، شانه ها و باسن خود قرار دهید. حتی تشک های ویژه ای برای به حداقل رساندن زخم ها وجود دارند.
ماساژ را امتحان کنید
بخشی از موقعیت مناسب می تواند ماساژ بدن منظم باشد. ماساژ نه تنها می تواند برای بیمار احساس خوبی داشته باشد، بلکه یک راه عالی برای عادت دادن افراد به لمس شدن و حرکت به طور مرتب است. ماساژ باید شامل اقدامات مالش سریع باشد و هر حرکت طولانی تر از ۱۰ تا ۱۵ ثانیه نشود. برخی از محصولات می توانند برای کمک به ماساژ استفاده شوند، اما بهتر است اگر پوست خشک نشود. بهترین گزینه این است که از نرم کننده ها یا امولسیون ها استفاده کنید که می توانند پوست را مرطوب کند.
source: advancedtissue.com
برخی از خدمات کلینیک زخم پلاس، کلینیک درمان زخم :
شما عزیزان می توانید جهت دریافت مشاوره زخم و رزرو نوبت از شنبه تا پنجشنبه، ۹ صبح الی ۷ شب با شماره تلفن ۰۹۱۲۸۳۹۴۹۲۲ تماس حاصل فرمایید.
کلینیک زخم پلاس: تهران، جنت آباد، خیابان شهید کبیری طامه (شاهین شمالی)، تقاطع خیابان بهار و امام حسین (ع)، بیمارستان فوق تخصصی عرفان نیایش، طبقه MZ، کلینیک تخصصی زخم و استومی
بدون دیدگاه