درمان زخم باز

متخصصان زخم و بیماران باید همکاری لازم را برای درمان زخم های باز، با هم داشته باشند.

هرساله میلیون ها نفر حادثه یا آسیب دیدگی که منجر به زخم باز شود را تجربه می کنند. طبق آخرین آمار ارائه شده از مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، در سال ۲۰۱۴ این آسیب ها به تنهایی ۴۱ میلیون فرد را راهی اورژانس ها و مراکز درمان زخم کرده اند. همانند هر نوع زخم دیگری، زخم های باز نیازمند نوع ویژه ای از درک و درمان های منحصر به فرد خود هستند. زیرا این نوع آسیب ها دارای عوارض متعددی همچون خطر ابتلا به عفونت، زخم و احتمال از دست دادن عملکرد ناحیه آسیب دیده می باشد.

 

درمان زخم باز

 

در ادامه مطلب تمام آنچه که برای اینکه بدانید چگونه با یک زخم باز برخورد کنید، آورده شده است:

 

آیا انواع مختلفی از زخم های باز وجود دارد؟

به طور کلی، معیار یک زخم باز، علت ایجاد آن زخم است، ممکن است این آسیب های خارجی منجر به شکستگی بافت شود که در نتیجه رگ های خونی، ماهیچه ها و استخوان های زیر آن ممکن است دچار آسیب شوند. با این حال، به گفته متخصص زخم پنج نوع اصلی از زخم های باز وجود دارد. قطع شدن و یا کنده شدن قسمتی از بافت و یا حتی استخوان ممکن است منجر به خونریزی شدید شود، در حالی که خراشیدگی بسیار خفیف تر از آن بوده و فقط پوست بدن ساییده می شود. بریدگی، شکاف و خلیدگی انواع دیگر زخم های باز هستند که توسط برخورد بافت بدن با اشیا ایجاد می شوند.

 

چه زمانی برای درمان زخم باید متخصص زخم را ببینیم؟

تمام این آسیب ها نیازمند توجه فوری متخصص زخم نیستند. تصمیم برای مراجعه به پزشک بستگی به تعدادی از عوامل دارد. اگر زخم نتیجه یک حادثه یا ترومای جدی باشد، بهترین ایده مراجعه سریع به مرکز درمان زخم است. اگر عمق زخم بیشتر از ۱ سانت باشد و یا مقدار زیادی از بافت از بین رفته باشد، شما باید تحت درمان جدی قرار بگیرید. خونریزی در پی رخ دادن برخی از زخم های باز، طبیعی است، اما اگر مدت زمان خونریزی بیشتر از ۲۰ دقیقه باشد و یا حتی با اعمال فشار مستقیم متوقف نشود، به بستن زخم ( بخیه ) نیاز خواهید داشت.

 

زخم های باز چگونه درمان می شود؟

زخم های باز نسبتا حساس هستند و مهم است که بدانیم به هنگام بروز آنها چه باید بکنیم و چه اقداماتی برای درمان آنها انجام دهیم. اقداماتی همچون شستن بلافاصله زخم و فشار مستقیم بر روی زخم برای قطع خونریزی ممکن است همیشه برای درمان زخم باز مفید باشد. با این حال، از مواد ضد عفونی کننده مانند پراکسید هیدروژن و ید استفاده نکنید، زیرا این مواد بسیار قوی بوده و بیشتر موجب آسیب به بافت می شود ، همچنین از هر نوع پانسمانی که موجب خشک شدن زخم می شود اجتناب کنید. در مورد درمان زخم های شدید، چندین گزینه وجود دارد: بسته به شدت زخم، ممکن است تزریق واکسن کزاز انجام گیرد و داروی آنتی بیوتیک برای پیشگیری از عفونت توسط متخصص زخم شما تجویز شود. پانسمان های نوین زخم نقش مهمی در روند درمان زخم دارند و ممکن است برای حفظ رطوبت سطح زخم و حفاظت از آن در برابر باکتری ها بر روی ناحیه آسیب دیده اعمال شود.

 

Source: advancedtissue

برخی از خدمات کلینیک زخم پلاس، کلینیک درمان زخم:


شما عزیزان می توانید جهت دریافت مشاوره زخم و رزرو نوبت از شنبه تا پنجشنبه، ۹ صبح الی ۷ شب با شماره تلفن ۰۹۱۲۸۳۹۴۹۲۲ تماس حاصل فرمایید.

کلینیک زخم پلاس: تهران، جنت آباد، خیابان شهید کبیری طامه (شاهین شمالی)، تقاطع خیابان بهار و امام حسین (ع)، بیمارستان فوق تخصصی عرفان نیایش، طبقه MZ، کلینیک تخصصی زخم و استومی


کلینیک زخم پلاسمشاهده نوشته ها

Avatar for کلینیک زخم پلاس

کلینیک زخم پلاس، با بهره‌گیری از مجرب‌ترین درمانگران زخم کشور و اولین مولف درسنامه روش‌های نوین درمان زخم، در صورت نیاز، همواره مشتاق کمک به شما عزیزان گرامی است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *